Cateringmenyer

 Goda buffén 355:-
Saluhallens skagenröra – citron, dill
Västerbottenpaj - forellrom, rödlök, gräddfil
Varmrökt lax - romsås , picklad rödlök
Serranoskinka & salami - halkidikioliver och kvistkapris
Potatissallad - gurka, rödlök, dill, senapscréme
Säsongssallad - vinägrette
Brie de Meaux - fikonmarmelad
Surdegsbröd - rört smör

Lidingöbuffén 325:-
Tre sorters charkuterier - cocktailkapris, marinerade oliver, cornichons
Färsk buffelmozarellla - tomat, kronärtskocka, basilika, Halkidikioliver
Örtstekt svensk gårdskyckling - romansallad, krutonger, parmesan, caesardressing
Saluhallens kryddiga varmrökta lax - potatissallad, örter, primörer, senapscrème
Surdegsbröd - tapenade, olivolja

Saluhallsbuffén 295:-
Saluhallens egengravade lax – hovmästarpotatissallad, krispig gurka, rödlöksbåtar
Gubbröra på Skärhamnsansjovis – Saluhallens knäcke
Chilimarinerad nötbogstek – bladsallad, Sean Connerydressing, picklad chili
Marinerad fetaost - rödbetor, rostade solrosfrön
Surdegsbröd - kronärtsskockstapenade, olivolja

Enkla buffén - lax 225:-
Saluhallens Varmrökta lax – romsås och picklad rödlök
Hovmästarsallad med potatis, gurka och rödlök
Örtsmör
Surdegsbröd

Enklabuffén – kyckling 195:-
Örtstekt svensk gårdskyckling med flagad parmesan
Sallad med potatis, blandade oliver, rödlök och mojo rojo
Tzatziki
Surdegsbröd

Enkla buffén – veg 175:-
Citrus & persiljerostad blomkål, mojo rojo
Bulgursallad med säsongens grönsaker och örtolja
Kronärtsskockstapenade
Surdegsbröd

Gott att lägga till, pris/portion
Kallrökt lax 35:-
Gravad lax 35:-
Hovmästarsås 15:-
Räkceviche 45:-
Skagenröra 35:-
Dillstuvad potatis 20:-
Kokt potatis 9:-
Forellrom 55:- 
Löjrom USA 95:-
Västerbottenpaj 45:-
Stekt inlagd strömming 29:-
Västerbottenost 40:-/hg
Gruyere 55:-/hg
Brie de Meaux 39:-/hg
Serranoskinka 39:-
Tryffelsalami 45:-

Chark & ostbricka 245:-
Parmaskinka Il Duce 18 mån
Salami Sopressa
Tryffelsalami
Salami Ventricina
Mozzarella – kvisttomater, örtolja
Fetafyllda minipaprikor
Halkidiki och kalamataoliver
Kvistkapris och cornichones
Grottlagrad gruyere
Delice de Bourgogne
St. Agur
Surdegsbaguette
Lättsaltade kex
Päronmarmelad 

Delikatesstallrik 295:-
Skagenröra
Örtgrillad svensk gårdskycklingfilé
Gravad lax med hovmästarsås
Potatissallad med gurka, rödlök och senapsdressing
Västerbottenpaj med forellrom, gräddfil och rödlök
Brie med grön tomatmarmelad och valnötter
Surdegsbröd 

Skaldjurstallrik 490:-
½ amerikansk hummer
Kokta räkor
Vinkokta musslor
Skagenröra
2 såser
Surdegsbaguette 

Skaldjursplateau 890:-
½ Amerikansk hummer
Havskräfta
Färska räkor
Rökta räkor 1 ostron
Vinkokta blåmusslor
Aioli, majonnäs
surdegsbaguette 

Skaldjurplateau Lyx 1090:-
½ amerikansk hummer (byt mot atlantisk hummer +300:- vid säsong)
½ krabba
2 havskräftor
2 ostron
Färska räkor
Rökta räkor
Vinkokta blåmusslor
Aioli, schalottenvinegrette och Rhode Islandsås
Surdegsbaguette
 

Plockmat 45:-/st
Skagenröra på kavring med löjrom
Kallrökt lax med äggröra, forellrom och gräslök
Laxtartar med kavringschips
Västerbottenpaj med löjrom
Matjessill med kaviarcreme
Laxrygg Tataki med sjögrässallad och Sean Connerysås
Räkor, ägg och majonnäs
Parmaskinka med getostcréme, valnötter och honung
Laxcheesecake
Rensteksröra på mörkt bröd med picklade kantareller
Miniblini med löjrom, smetana och rödlök
Fishcake med chilidipp 

Smörgåstårta 175:-/per person, minst 6 pers
Skagenröra, varmrökt laxmousse, toppad med gravad lax, handskalade räkor, rom, pepparrotsfärskost, citron och dill 


Förrätter
Toast Skagen på danskt rågbröd med forellrom 179:-
Lax Tataki med sjögrässallad och Sean Connerysås 169:-
Räkcevice med jungfrusallad och vitlökskrutong 175:-
Rensteksröra med picklade kantareller och kavringschips 162:-
Prosciutto ”Il Dusse” med betor, chevrecréme och rostade hasselnötter 159:-
Färska vårrullar med svamp, mynta, risnudlar och sesamdressing 95:- 

Varmrätter
Parmesangratinerad gösfilé med rostade champinjoner, chablissås och pommes duchesse 269:-
Smörstekt rödingfilé med murkelsås och rostade rotfrukter 279:-Pancettalindad marulksfilé med steklök, svamp, balsamicosky och jordärtskockspuré 325:-
Helstekt hängmörad svensk biff med rödvinssky, bearnaise och rostad potatis 289:-
Rosastekt hjortkalvfilé med tryffelsky, ostronskivling och Pommes Anna 318:-
Oxfilé Tournedous med portvinssås, rostade betor och jordärtsskocks & potatisbakelse 299:-


Dessert
Chokladfondant med färska bär 95:-
Citronmarängpaj
92:-
Vit och mörk chokladganache
75:-

Beställning för bufféer min 10 pers/buffé, övrigt min 6 pers av samma rätt.
Beställning tre dagar före avhämtning
Betalning kontant eller kort i butik. Vid större beställningar kan förskottsbetalning förekomma
Leverans inom Lidingö 350:-, Stockholmsområdet 500:-
Hyra av personal: servis 350:-/timme, kock 495:-/timme exkl moms
Avbokningsregler enligt branschstandard
Vi hjälper gärna till att hyra porslin mm mot avgift

Alla priser inkl moms